Ολοκληρωμένο πακέτο υποστήριξης για τον οργανισμό σας με σκοπό την βελτίωση της απόδοσης, ανάπτυξης και υγείας όλων των εργαζομένων και των ηγετών.

Βελτιώστε την παραγωγικότητα, ελαττώστε το stress και οδηγήστε τον οργανισμό σας σε θετικές αλλαγές βασισμένες σε δυναμικά δεδομένα.

Ξεκινήστε Τώρα
Homepage certificate logos teams slack

Μας εμπιστεύονται κορυφαίοι Ελληνικοί Οργανισμοί

Support-Room-Client_0009_AnyRoad_Logo_RGB_2020.png
Support room clients01
Support room client ladder
hackthebox
kpmg

Εργασιακή Υποστήριξη – On Demand

Εργασιακή Υποστήριξη

Εάν επιθυμείτε μπορείτε να ξεκινήσετε το ‘ταξίδι’ σας στο SupportRoom επικοινωνόντας με τον θεραπευτή, coach ή μέντορα σας μέσω μηνυμάτων ή ηχογραφημένων μηνυμάτων. Εξοικειωθείτε και δημιουργήστε μια δυνατή και μακράς διάρκειας επαγγελματική σχέση με τον αφοσιωμένο θεραπευτή σας, coach ή μέντορα. Σε ένα ασφαλές περιβάλλον εκφραστείτε ελεύθερα συναισθηματικά και λάβετε την καθοδήγηση που χρειάζεστε για αναπτυχθείτε σε όλες τις πτυχές τις ζωής σας.

Support Room Home - Conversation mental health support chat platform

Θεραπεία Μέσω Κλήσης Βίντεο

Η διαδικτυακή θεραπεία, coaching ή mentoring είναι μια μέθοδος η οποία τα τελευταία χρόνια γίνεται όλο και πιο δημοφιλής λόγο της πρακτικότητας της. Έχει προσαρμοστεί έτσι ώστε να είναι πανομοιότυπη με μια συνεδρία δια ζώσης. Όταν συνδεθείτε με τον Θεραπευτή ή Coach σας μπορείτε άμεσα να συζητήσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν περισσότερο στον χρόνο που χρειάζεστε. Ένας αφοσιωμένος σε εσάς επαγγελματίας θα είναι εκεί για να σας καθοδηγήσει, να σας ακούσει και να σας υποστηρίξει. Έτσι σε ένα πλαίσιο συνεργασίας μπορείτε να εξελιχθείτε σε διάφορους τομείς όπως αποδοτικότητα, ανάπτυξη και να βελτιώσετε την φυσική αλλά και ψυχική σας υγεία.

supportroom

Wellbeing MoodBox

To SupportRoom σας δίνει δυναμικά δεδομένα για την κατάσταση της ψυχικής υγείας σας, αποδοτικότητας και ανάπτυξης. Μπορείτε μέσα από το Mood Box με τον θεραπευτή σας ή τον Coach σας να συγκρίνεται πληροφορίες για το wellbeing σας. Έτσι έχετε πλήρη γνώση κάθε στιγμή για την εξέλιξη και την πρόοδο σας.

supportroom

Κέντρο Ευεξίας

Η αυτοβοήθεια είναι ένας αναπόσπαστος πυλώνας για την υποστήριξη της προσωπικής σας ευεξίας, απόδοσης αλλά και ανάπτυξης. Το κέντρο ευεξίας του SupportRoom σας εξοπλίζει με την απαραίτητη γνώση για να γίνεται ο θεραπευτής του εαυτού σας. Επωφεληθείτε από εκατοντάδες άρθρα, ασκήσεις, video guides, podcasts και άλλες πηγές αυτοβοήθειας. Τα παραπάνω στοχεύουν να βελτιώσετε την προσωπική και την εργασιακή ζωή σας.

supportroom

Ημερολόγιο

Ένα εργαλείο ψυχικής υγείας το οποίο υποστηρίζεται από δεκάδες κλινικές και άλλες μελέτες. Καθημερινά εκατοντάδες άνθρωποι ανά τα χρόνια χρησιμοποιούν την χρήση του ημερολογίου για να βελτιώσουν την ψυχική τους υγεία. Χρησιμοποιήστε αυτό το εργαλείο μέσα στην εφαρμογή μας και βελτιώστε την σχέση σας με τις αρνητικές σκέψεις.

supportroom

Microsoft Teams & Slack

Μείνετε συνδεδεμένοι με τον θεραπευτή και τον coach σας καθώς το SupportRoom έχει εξασφαλίσει πλήρη πρόσβαση μέσω των εφαρμογών Microsoft Teams & Slack. Λάβετε την βοήθεια που χρειάζεστε χωρίς κανένα περιορισμό από οποιαδήποτε συσκευή συνδεδεμένη με το διαδίκτυο.

Support Room Features - Teams and Slack integration

Χρηματοοικονομική, Νομική, Σωματική Υποστήριξη

Το SupportRoom λαμβάνει μια ολιστική τροπή στην υποστήριξη υγείας προσφέροντας καθοδήγηση σε διάφορους πυλώνες. Εστιάστε στην εργασία σας καθώς κάθε στιγμή όταν εσείς το επιθυμείτε μπορείτε να λάβετε υποστήριξη για διάφορα ζητήματα όπως: νομικά, διατροφή, χρηματοοικονομικά και άλλα. Περεταίρω βελτιώστε την κινητοποίηση και τις παροχές των εργαζομένων σας επιταχύνοντας την επιτυχία του οργανισμού σας.

Product

SupportRoom, η πλατφόρμα που κάνει την διαφορά

0
9,3/10 Οι υπάλληλοι που φροντίζουμε μας βαθμολόγησαν με άριστα
0x
15x περισσότερη χρήση της πλατφόρμας μας σε σύγκριση με τις παραδοσιακές αντίστοιχες υπηρεσίες
0+
Υποστηρίζουμε έως τώρα 2000+ εργαζόμενους τον μήνα
0
300 Θεραπευτές με άδεια ασκήσεως παγκοσμίως συμμετέχουν ενεργά

Ελάτε να σας δείξουμε πώς το SupportRoom μπορεί να αλλάξει θετικά την δυναμική του εργασιακού σας χώρου

Ξεκινήστε Τώρα

Οι ηγέτες τώρα μπορούν να βελτιώσουν την ευεξία, αποδοτικότητα και ανάπτυξη των ομάδων τους

Πλατφόρμα Δυναμικών Δεδομένων για Ηγέτες

Η πλατφόρμα δυναμικών δεδομένων σας προσφέρει πληροφορίες για την κατάσταση του οργανισμού σας διατηρώντας την ανωνυμία. Έχοντας τα συγκεκριμένα data οι ηγέτες ενός οργανισμού μπορούν να διαγνώσουν κάποια ζητήματα ‘κλειδί’. Τα συγκεκριμένα μπορεί να επηρεάζουν την ευεξία, την υγεία, την αποδοτικότητα και την ανάπτυξη του οργανισμού η και συγκεκριμένων ομάδων. Δεν υπάρχει μια συγκεκριμένη στρατηγική που κάποιος μπορεί να ακολουθήσει για να οδηγήσει τον οργανισμό του στην επιτυχία. Ο κάθε οργανισμός είναι μοναδικός οπότε χρειάζεται και διαφορετικές παρεμβάσεις προκειμένου να αυξηθεί η αποδοτικότητα του. Έχοντας δυναμικά δεδομένα και συγκεκριμένες προτάσεις για αλλαγή οι ηγέτες μπορούν να οδηγήσουν τον οργανισμό τους στην μέγιστη απόδοση.

Support Room Features - Employee Chat Analytics for Leaders business registration

Heartbeat Insights

Χωρίς ξεκάθαρη πληροφορία για την αποδοτικότητα των ομάδων και την κατάσταση ψυχικής υγείας ή της κουλτούρας του οργανισμού σας δεν μπορούν να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις προκειμένου να οδηγηθεί ο οργανισμός στην μέγιστη αποδοτικότητα. Το Heartbeat είναι μια εφαρμογή όπου μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας survey, χρησιμοποιώντας μια βιβλιοθήκη έτοιμων ερωτήσεων. Έτσι μπορείτε να είστε πιο κοντά στους εργαζομένους σας και να επιταχύνετε ακόμα περισσότερο την πρόοδο του οργανισμού σας.

Microsoft Teams & Slack

Μείνετε συνδεδεμένοι με τον θεραπευτή και τον coach σας καθώς το SupportRoom έχει εξασφαλίσει πλήρη πρόσβαση μέσω των εφαρμογών Microsoft Teams & Slack. Λάβετε την βοήθεια που χρειάζεστε χωρίς κανένα περιορισμό από οποιαδήποτε συσκευή συνδεδεμένη με το διαδίκτυο.

Support Room Features - Teams and Slack integration

Υπηρεσίες

Η τεχνολογία δεν είναι πάντα αρκετή για την υποστήριξη των εργαζομένων. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε την ανάπτυξη του οργανισμού σας με webinars, workshops, data support, business reviews. Επιπλέον σας δίνετε απεριόριστη πρόσβαση στους εσωτερικούς μας κλινικούς διευθυντές χωρίς επιπλέον κόστος.

Support Room Features - Team Services leaders

Κοινότητες

Η σύνδεση και η αίσθηση του να ανήκουμε κάπου είναι πολύ σημαντικά για την ψυχική μας υγεία. Για αυτό τον λόγο παροτρύνουμε τους εργαζόμενους να συνδέονται μεταξύ τους όσο περισσότερο γίνεται.

Συνδεθείτε με διάφορες κοινότητες εργαζομένων που μοιράζονται τους ίδιους στόχους με εσάς, μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Μοιραστείτε το εργασιακό σας άγος με άλλους και συνδεθείτε με ομοϊδεάτες που μπορούν να σας υποστηρίξουν στο ταξίδι σας.

Support Room Features - Communities for leaders

Δείτε τώρα πώς μπορεί να σας βοηθήσει το SupportRoom

Τι λένε οι πελάτες μας για εμάς

Boots logo .svg

“It really is great to work with a brand who is focused on making a difference like SupportRoom”

Chelsea Baker, Boots UK Commercial Specialist Online Doctor & SupportRoom Partner
Gympass logo

“There is nothing more important than an employee’s mental well-being in the workplace. That is why we believe SupportRoom is an amazing tool for mental health support, providing access to on-demand therapy, a self-help library, and most important insights to see your progress and track your therapy journey! More and more people are seeing the value in therapy, and SupportRoom enables our clients to provide long-term positive benefits to their employees and organization.”

Gympass, Partner
Support-Room-Client_0

“SupportRoom is providing access to resources our staff otherwise would not be able to afford, they are now able to get proactive mental health support on a constant basis”.

Alex Terblanche, Managing Executive at ExoSystems & SupportRoom Client
All Star Lanes

‘’Provision of adequate mental health care and support is a fundamental pillar of a responsible progressive employer. We are proud to have partnered with SupportRoom who deliver an accessible flexible range of support options for our workforce’’

Graham Cook, All Star Lanes CEO & SupportRoom Client